Девети годишни награди на фондация "Енчо Керязов"
"Нощ на звездите"

Спектакъл Девети годишни награди на фондация "Енчо Керязов" "Нощ на звездите", се отменя за тази година.
IPASS започва процедура съвместно с банките и EasyPay за възстановяване на пълните суми от всички поръчки на всички потребители, закупили билети през нас за Нощ на звездите 2020.

Процедурата за онлайн билетите стартира от сряда - 11 март, като всеки потребител ще получи потвърждение на имейла си, използван за получаването на билетите. Самото възстановяване се извършва от обслужващата банка до 10 дни. Сумите се възстановяват по картата, използвана за закупуването на билетите. Ако сте направили повече от една поръчка за билети, ще получите имейл за всяка поотделно.

Ако сте закупили билети от EasyPay, може да ги върнете на каса след 20 март 2020, където отново ще Ви бъде възстановена пълната сума.

За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected] или в онлайн чат каналите ни.


Tова може да се види само в България и само в София!

 

Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.

 

В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…

 

Пролетта идва с магията на най-зрелищния спектакъл „Нощ на звездите“ на 21март 2020 година, зала „Арена Армеец“!

За девета поредна година, Арената в София ще се отвори, за да посрещне най-големите звезди от сцените на Монте Карло, водени от легендарния български акробат Енчо Керязов. Те ще посетят София, за да подкрепят талантливите деца на България. Сцената ще бъде арена на различни галактики, а шоуто гарантирано, ще бъде невиждано! Ще станете свидетели на един спектакъл, който ще Ви пренесе в друг свят, шоу, което ще подари на сетивата Ви блаженство, а границите му са… в Космоса!

НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ НА ФОНДАЦИЯ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ”!

Зад нашата кауза застанаха личности като Арнолд Шварценегер, Роджер Федерер, Джералдин Чаплин и плеяда знакови български спортисти и звезди от шоу бизнеса.

Подкрепи българските можещи деца! Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България!

Очаквайте деветата Нощ на звездите на Фондация „Енчо Керязов”!