Opera D’amore

Уважаеми дами и господа,

Продуцентска къща ТЛ ФИЛМ ООД

представя световната премиера на един спектакъл на АСАРА

Opera Logo

Във връзка с наложените противоепидемични мерки у нас и по света спектакъла Opera D'amore е с нова дата.

Спектакълът в България ще е на новата дата – 18.12.2021 г.

Това което ще видим е Операта в 21ви век.

3D мапинг, холограми, интерактивни декори, звук и осветление от последно поколение и дизайнерски костюми, създадени специално за шоуто.

По продукцията работят едни от най-добрите аниматори в света. Но проект от подобен мащаб е трудно да бъде описан с думи - просто трябва да се види.

Един зашеметяващ спектакъл, който ще остави незабравими спомени за всички в семейството.

Запазете си датата 18.12.2021. Ще преживеем нещо изключително, при това в живата компания на световни величия - Карерас, Гулегина, Берти, Кръстева, Мияйлович, Ненчев, Михайлова и много други. Оркестъра и хора на Софийска опера и балет с диригент Маестро Давид Хименес.

Opera D'amore световна премиера - 18 декември 2021 година, зала Арена Армеец.

Всички закупени билети ще важат без нужда от допълнително презаверяване за новата дата.

Ако желаете заплатената от Вас сума да бъде възстановена и билетите Ви да се сторнират, можете да го направите по следните начини:
- Ако сте закупили билети онлайн от IPASS.BG е необходимо да изпратите имейл на адрес [email protected] с желание за сторниране. Като информация трябва да посочите имейлът на който сте получили билетите си и снимка или сканирано копие на самите билети. Сумата ще бъде възстановена по картата, използвана за закупуване на билетите до 10 работни дни. Следете Вашата сметка, защото при възстановяване на суми не се получава SMS за захранване.
- Ако сте закупили билети от каса на EasyPay, трябва да представите всичките билети, които сте получили на хартиен носител. Това може да се случи в която и да е каса или офис на EasyPay в страната, считано от 20.05.2021. Тогава ще Ви бъде възстановена пълната сума.

Възникна неочаквана грешка. Моля, опитайте отново.
+
-
×
Общо
0лв
Резервирайте